Kompetencer

Open Source løsninger

Dandesign laver løsninger baseret på førende Open Source platforme. Vi kan dække næsten ethvert behov i forhold til ambitionsniveau og økonomisk formåen.

Dandesign udvikler løsninger på platforme som Drupal CMS, YII, Ruby on Rails, Magento, Laravel og Wordpress. Systemerne er meget skalerbare og kan udvides med ekstra moduler (der findes f.eks. flere tusinde gratis moduler til Drupal) og Open Source CMS kan således bruges både til simple websites og store corporate sites, Intranet, portaler osv..

Koncept og Innovation

Vi hjælper dig med at omsætte din idé til en konkret strategi og et konkret projekt. Vores fokus er ikke på teknik, men på din forretning. Tøv ikke med at kontakte os omkring spændende idéer.. Du får hurtig og ærlig feedback.

Webshops

Vi har bygget alt fra de helt små webshops til de store avancerede løsninger. Vores løsninger har stor succes og er blevet en vigtig del af vore kunders forretning.
Vi har erfaring med forskellige platforme og integrationer til andre systemer. Vi benytter bl.a. Magento, Ruby on Rails, YII og Wordpress/Woo Commerce.

Webdesign

Dandesign lægger stor vægt på at udvikle et stilrent, professionelt og brugervenligt design. Vi skaber den nødvendige sammenhæng mellem layout, struktur og funktionalitet. Vi producerer også animerede on interaktive løsninger såsom simulationer, konfiguratorer, banner-reklamer og spil.

Apps

Vores stærke App-team udvikler mobile Apps på alle niveauer til iPhone og Android. Vi har forkærlighed for innovation og StartUps og vi er klar til at hjælpe med at bringe din idé til live. Vi er med fra koncept til endelig levering.

Intranet / WebApps

Gør informationer og værktøjer tilgængelige for medarbejderne og samarbejdspartnere uafhængigt af tid og sted. Det giver mange fordele som f.eks. en effektivisering af interne arbejdsgange, videndeling, bedre intern kommunikation.