Kompetencer

Open Source løsninger

Dandesign laver løsninger baseret på førende Open Source platforme. Vi kan dække næsten ethvert behov i forhold til ambitionsniveau og økonomisk formåen. Open Source CMS er til fri anvendelse så ressourcerne går direkte til implementering, konfiguration og tilpasning af systemet.

Dandesign udvikler primært løsninger baseret på Drupal CMS, Ruby on Rails og Magento, men vi laver også løsninger i Wordpress, TYPO3 og Joomla! CMS. Alle systemer er meget skalerbare og kan udvides med ekstra moduler (der findes f.eks. flere tusinde gratis moduler til Drupal). Open Source CMS kan således bruges til simple websites, større corporate sites, Intranet, extranet, portaler etc..

Koncept og Innovation

Vi hjælper dig med at omsætte din idé til en konkret strategi og et konkret projekt. Vores fokus er ikke på teknik, men på din forretning. Tøv ikke med at kontakte os omkring spændende idéer.. Du får hurtig og ærlig feedback.

E-handel

Vi har bygget alt fra de helt små webshops til de store avancerede løsninger. Vores løsninger har stor succes og er blevet en vigtig del af vore kunders forretning.
Vi har erfaring med forskellige platforme og integrationer til andre systemer. I dag baserer vi de fleste ehandels-løsninger på Open Source såsom Magento og Ruby on Rails.

Webdesign

Dandesign lægger stor vægt på at udvikle et stilrent, professionelt og brugervenligt design. Vi skaber den nødvendige sammenhæng mellem layout, struktur og funktionalitet. Vi producerer også animerede on interaktive løsninger såsom simulationer, konfiguratorer, banner-reklamer og spil.

Apps

Vi udvikler mobile Apps på alle niveauer både til iPhone og Android. Vi kan hjælpe dig med at bringe din idé til live. Vi er med fra koncept til endelig levering.

Intranet og Extranet

Gør informationer og værktøjer tilgængelige for medarbejderne og samarbejdspartnere uafhængigt af tid og sted. Det giver mange fordele som f.eks. en effektivisering af interne arbejdsgange, videndeling, bedre intern kommunikation. Betydelige besparelser - såvel tidsmæssige som økonomiske.