Grand Prix Tours

WordPress template integreret til booking system

Keywords: Concept, System Integrations, Webdesign
WordPress

Designfrihed

Når man sælger Formel 1 rejser skal det se professionelt ud, og GP Tours var på udkig efter en løsning med flere design-muligheder. Deres booking platform var bygget til bookinger og ikke til design. Nye WordPress skabeloner understøtter dynamisk design for optimal brugeroplevelse, men disse er selvstændige løsninger og er ikke lavet med booking systemer i tankerne. Udfordringen var derfor at bygge en løsning, der både er fleksibel i brug, og hvor alt praktisk stadig fungerer som det skal.

Integration til Travelize

GP Tours bruger den svenske Travelize-platform til booking: Bookinger, priser, tilgængelighed, betalinger osv. Travelize tilbyder deres egen webfrontend, men tilbyder også et API til integration med tredjeparts frontends. At forstå og integrere to nye datastrukturer tager altid noget tid og afprøvning frem og tilbage, men det gik godt. For at opfylde alle GP Tours’ behov, måtte der også udvikles nogle nye tjenester.

Fleksible WordPress designs

Nu kan GP Tours lege med (næsten) alle de WordPress designværktøjer, de vil have, uden at gå på kompromis med deres booking system.

0
0
image
https://dandesign.dk/wp-content/themes/hazel/
https://dandesign.dk/
#b8b8b8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/clients/client1/web28/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
da